KY meditatie Ganpati kriya voor voorspoed

Wat deze kriya voor je zal doen.

Van deze meditatie wordt gezegd, dat hij je van alle negativiteit van het verleden en heden zal verlossen en je problemen van elke dag zal gladstrijken en een positieve toekomst zal creëren. Het zal je geluk geven en de welvaart naar je toe laten stromen.

Hoe je deze kriya moet doen.

Deel I

Mantra: Saa-Taa-Naa-Maa Raa-Maa-Daa-Saa Saa-Say-So-Hung
Chant de mantra op één uitademing, terwijl u de vingertoppen van elke hand achtereenvolgens bij elke lettergreep met de duim drukt (duim wijsvinger, duim middelvinger, duim ringvinger, duim pink). Gebruik een monotone stem.Ga hier mee door gedurende 11 minuten.


Deel II
Adem diep in en houd de adem vast. Beweeg het lichaam in een langzame draai en stretch beweging. Gebruik elke spier van het lichaam. Beweeg het hoofd, de romp, de armen, de rug, de buik en de handen. Adem dan krachtig uit. Herhaal dit 5 keer..


Deel III
Ga meteen recht op zitten. Kijk naar het Lotus Point, het puntje van de neus. Word volledig kalm, absoluut stil. Mediteer gedurende 3 minuten.

Eindigen: Adem in en houd de adem 30 seconden vast terwijl je je lichaam draait en beweegt alsof het allerlei krampen heeft. Elke spier moet worden uitgerekt, geperst en omgedraaid, van de spieren in je gezicht, hoofd en nek, tot aan je tenen. Adem uit. Herhaal dit 3 keer. Adem dan in en zit rustig en concentreer je op het puntje van je neus gedurende 20 seconden. Adem dan uit en ontspan.

gekopieerd van 3HO mail december 2015, en vertaald door Wouter Koert

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras