KY meditatie om je uit het gevaar te nemen

Wat deze kriya voor je zal doen

Een aantal keer heeft Yogi Bhajan de mantra Guru Guru WAHE Guru, Guru RAM DAS Guru geleerd met verschillende houdingen en mudra's. Het zingen van deze mantra brengt bescherming en stelt je in staat om aan extreem gevaar te ontsnappen.

Yogi Bhajan vertelde eens een verhaal over hoe een groep mensen, die aangevallen werden, deze mantra zongen en aan het gevaar ontsnapten. De mantra geeft je een zeer beschermende aura, en versterkt je vermogen om je tegenwoordigheid van geest te bewaren en de innerlijke integriteit om de juiste keuzes te maken onder stress.

Hoe je deze krya moet doen

Zit in kleermakerszit met de vingers zo gekruld, dat ze de kussentjes raken. De duim wordt recht gehouden op een hoek van 45 graden met de hand. Breng de handen oorhoogte, en laat de armen rusten in een comfortabele hoek. Je draait de duimen naar voren en houd ze in de hoek van 45 ° met de hand. De handpalmen wijzen ook naar voren. De ogen rusten voorbij de top van de neus. Adem diep in en op de uitademing chant je vijf keer de volgende mantra: Guru Guru WAHE Guru, Guru RAM DAS Guru. Ga hier 31 minuten mee door.

onderwezen door Yogi Bhajan op 26 april 1979, vertaald door Wouter Koert uit survival kit

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras