Bhagavan over Onze rol in het proces van de Tempel

Vraag : Bhagavan U heeft een prachtige tempel neergezet in dienst van de mensheid met een bepaalde doelstelling. Hoe kunnen we het volle vermogen van de Oneness Tempel verwezenlijken, iets dat in Uw visie een belangrijk onderdeel is. Wat is onze rol in dat proces? Wat zijn Uw plannen hier omtrent?

Bhagavan: Deze tempel noemen we nu de Mukthi Mandapam (Mandapam betekent "Wachtruimte" het is dus de wachtruimte voor Ontwaken). Hij werd ontworpen als een machine die je Mukthi (verlichting, ontwaken, bevrijding) geeft. In feite is het een driedimensionale vorm van de Surya Yantra (een symbolische weergave, via een soort mandala, van de Zonnegodheid). Als we het gebouw binnengaan, wordt Kundalini op een natuurlijke wijze geactiveerd, en dat doet de chakra's sneller bewegen. Wanneer dat gebeurt, en we geven jou daar Diksha, dan wordt de Diksha-energie verschillende malen versterkt. De bedoeling van het bouwen van deze tempel is om de planetaire energieën, die tegen 2012 gaan veranderen, te beïnvloeden. De tempel beïnvloed dus de hele planeet, net zoals de piramides, Stonehedge, en andere oude monumenten dat doen. Deze monumenten werden om dezelfde reden gebouwd. Een ander doel is; om het individu tot ontwaken te brengen.

De laatste paar weken zijn we begonnen het proces in werking te zetten, en we hebben dramatische resultaten bereikt. Bijna iedere dag worden hier of daar mensen verlicht. Op de webstek: (www.onenessuniversity.org), laten we spoedig meer ervaringen zien van Westerlingen, Chinezen, Japanners, en ook van Indiase mensen. We volgen de ontwikkelingen op de voet. De raket is gelanceerd, hij komt van de grond, en dat gebeurt ook met het proces van ontwaken. Je zult de komenden weken en maanden zien dat het steeds sneller gaat.

Het gebeurt waarschijnlijk voor het eerst in de menselijke geschiedenis, dat mensen met een speciaal programma ontwaken. In alle andere gevallen was er slechts één Boeddha, één Ramana, één Ramakrishna. Niemand doorliep een speciaal programma of een speciaal proces, en werd verlicht. Het ontwaken gebeurde vaak min of meer spontaan. Dit is waarschijnlijk voor het eerst in de geschiedenis dat het met een speciaal programma gebeurt, en dat er heel goede resultaten worden geboekt, die zich ook nog eens heel snel ontwikkelen. Neem een kijkje op de webstek, we hebben nog heel veel nieuwe gevallen in voorraad. We hebben geen tijd om ze allemaal te publiceren, maar we zullen ze op de webstek zetten, en ik raad je aan om deze ervaringen te lezen. Je kunt zien dat sommigen een Boeddhistisch ervaring van verlichting hebben gekregen, anderen een Hinduistische ervaring van verlichting, en weer anderen een Christelijke ervaring. Sommigen zijn in Godbewustzijn terecht gekomen. Alle mogelijke varianten vinden op het ogenblik plaats. Dat alles heeft een grote educatieve waarde voor jou, en wanneer je naar de tempel komt, dan hopen we gauw hetzelfde proces voor jou mogelijk te maken. Ook JIJ kunt ontwaken, je kunt die ervaring nu krijgen.

 

(vertaald door Anton Blok).


pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen