Bhagavan over opstakels op de weg naar succes

Vraag: Bhagavan, waarom ondervind ik zoveel obstakels op mijn weg naar succes?

Bhagavan:
Je schept continu de uiterlijke wereld, en je denkt dat je uiterlijke wereld los staat van je innerlijke wereld.

Laten we zeggen dat jouw “Onbewuste” je heeft geprogrammeerd om te falen. Het denkt dat je nooit succes zult kunnen hebben, dat je niet zult slagen.

Laten we er van uit gaan dat je naar een sollicitatiegesprek gaat. Jouw onbewuste komt in contact met het onbewuste van de andere persoon. Je hebt een soort internetverbinding met de ander die je interviewt, en die je de baan niet geeft zonder duidelijke reden. Zo werkt het wanneer de innerlijke wereld de uiterlijke wereld schept. Het werkt heel erg krachtig. Dat is de reden waarom je krijgt wat je vreest, en wat je haat. Je krijgt ook waar je van houdt, ook dat gebeurt.

Dat is de reden waarom je moet observeren wat er plaats vindt. Als je daartoe niet in staat bent, dan moet je de hulp inroepen van iemand die het je kan laten zien. Dat is waar Samskara Shuddi* en andere dingen over gaan. Het onbewuste moet in orde worden gebracht.

Wanneer het in orde is gebracht, dan zul je zien dat de dingen in de uiterlijke wereld dramatisch voor je gaan veranderen. Dat gebeurt dus op het moment dat je hebt ingezien wat er werkelijk speelt.

*Samskara Shuddi is een oude techniek die door de Oneness University wordt gebruikt om je ervaringen van Goddelijke genade te verdiepen, door diepgewortelde emotionele ladingen op te lossen.

Vertaald door Anton Blok.

 

pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen