Kundalini Yoga om kracht en balans te ontwikkelen KY kriyas

1. Zit in de Kleermakerszit. Gebruik je duim om je rechter neusgat af te sluiten en adem in door het linker neusgat. Gebruik je middelvinger of je ringvinger om je linker neusgat af te sluiten en uit te ademen door het rechter neusgat. 3-1 / 2 Minuut.

2. Met in de Kleermakerszit of de Lotus Houding, pak je tenen en rol je heen en weer op je ruggengraat. Beweeg snel met de Vuurademhaling. 2 minuten.
3. Ga op je handen en knieën staan in de Koe Houding. Steek je tong uit de mond en doe de Vuurademhaling door de open mond. Pomp de navel. 1-1 / 2 minuut.

4. Zittend in de Lotus Houding, gebruik je je armen om de billen van de grond te tillen. Houd de billen opgetild en buig je hoofd naar de grond. Blijf op en neer buigen, terwijl je zingt met Ragi Sat Nam Singh's Jaap Sahib. 4 minuten.
5. Ga op je rug liggen. Beweeg krachtig, doe de Kat Strekking en rek je uit in alle richtingen. Beweeg snel om je hart te stimuleren. 3-1 / 2 minuut.
6. Blijf op je rug liggen, en stuiter je lichaam krachtig alle kanten uit. 1-1 / 2 minuut.
7. Ga liggen en ontspan. Begin je te concentreren op je navel gedurende 2 minuten en concentreer je daarna op je hart. 16 minuten.