KY Meditatie Minuten

Yogische wetenschap zegt dat er een specifieke tijdsduur nodig is voor speciale verlangde effecten gedurende de meditatie. De meeste meditaties worden gedaan voor 11 of 31 minuten.

3 minuten meditatie beïnvloedt het magnetische veld, de circulatie en de stabiliteit van het bloed.

11 minuten meditatie begint veranderingen teweeg te brengen in de zenuwen en het klier systeem.

22 minuten meditatie brengt de drie minds (redes) in evenwicht, en ze beginnen samen te werken.

31 minuten meditatie staat de klieren, de adem en de concentratie toe al de cellen en ritmes van het lichaam te beïnvloeden. Het laat de geest van de meditatie de 3 guna's beïnvloeden, en alle 31 tattva's en alle lagen van de projecties van de mind (rede).

62 minuten meditatie verandert de grijze materie in de hersenen. De onderbewuste "schaduw mind" en de projectie naar buiten worden geïntegreerd.

2-1/2 uur meditatie verandert de geest in zijn co-relatie met het omringende magnetisch veld zo dat de onderbewuste mind stevig vastgehouden wordt in het nieuwe patroon door de omringende universele mind.

Yogische wetenschap zegt dat het aantal dagen dat je een bepaalde meditatie doet ook een specifiek resultaat heeft: zie KY Meditatie Dagen.

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras