KY meditatie om de dood te beheersen

Wat deze kriya voor je zal doen.

De geschriften besteden drie bladzijden aan de baten die ontleend zouden worden aan de beoefening van deze meditatie. Deze omvatten de beheersing over je eigen dood en die van anderen.


Hoe je deze kriya moet doen.


Zt in kleermakerszit met een rechte rug. Laat de armen ontspannen hangen met gebogen ellebogen. Laat de ellebogen rusten tegen de zijkant en hef de onderarmen op tot de handen voor de borst zijn ter hoogte van het hart. Met de handpalmen naar boven, richt de handen weg van het lichaam met een hoek zo dat er ongeveer 45 tot 60 cm ruimte tussen de handen is (afhankelijk van je postuur). De vingers zijn aaneengesloten; de duimen steken uit, maar niet teruggetrokken. Dit is een zeer ontspannen en comfortabele arm en hand positie.


De ogen zijn 1/10 open. Richt mentaal de aandacht op het derde oog. Haal diep adem. Adem geheel uit. Houd de adem uit terwijl je mentaal de volgende mantra achterelkaar 4 maal vibreert: SA—TA—NA—MA. Deze mentale mantra wordt gebruikt om de tijd aante geven dat de uitademing vast gehouden wordt. Deze tijd behoort hetzelfde te zijn elke keer dat de uitademing wordt vastgehouden. Daarom moet de mantra consistent dezelfde tijdsspanne gevibreerd worden.


Begin met 11 minutes te oefenen en bouw dit langzaam uit tot 31 minuten.

onderwezen 8 oktober 1979, vertaald uit survival kit

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras