KY Meditatie voor enorme kracht

Wat deze kriya voor je zal doen.

Deze meditatie verandert het bovenbewuste dat aanwezig is in het alledaagse bewuste. Er wordt een eenvoudig magnetisch veld gecreëerd met een polariteit tegengesteld aan de normale. Deze meditatie zal je een ervaring van enorme kracht geven en kan een nieuw leven in je teweeg brengen. Als je de adem beheerst, er op mediteert en hem lang en langzaam genoeg houdt, zodat hij niet het middenrif binnen gaat. De achtste wervel zal gaan afscheiden. Dan zal de hypofyse op een andere manier gaan afscheiden dan normaal.

Wanneer er druk wordt uitgeoefend op de zon en de mercurius vingers, zal de inwerking van het element aarde op het parasympatische zenuwstelsel het instinctieve deel van de psyche in balans brengen. De eerste 3 tot 5 minuten zal je alleen irritatie ervaren. Als je daar doorheen kan gaan, zal je een ontspanning ervaren als nooit tevoren.

Hoe je deze kriya moet doen.

Zit in gemakkelijke kleermakerszit met een rechte rug. Laat de armen ontspannen naar beneden hangen met gebogen ellebogen. Breng de onderarmen omhoog met de handen naar elkaar toe op de hoogte van de keel. Spreid de vingers en de duim van elke hand en laat de toppen van alle vingers elkaar raken alsof ze een indiaanse tent vormen. De duimen raken elkaar helemaal niet en de middel en index vingers raken elkaar licht. Pas de maximale druk toe op de kleine vingers en de ring vingers.


Sluit de ogen. Adem zeer langzaam, zeer lang en zeer diep. Richt je aandacht op de verschillen in druk van de verschillende vingers en op de lange, diepe langzame ademhaling. Concentreer je heel diep.


Bij het beëindigen van de meditatie, haal diep adem en strek de armen hoog boven je hoofd. Houd de adem in en strek je zo ver uit als mogelijk. Adem compleet uit en laat de handen hoog boven je hoofd. Haal adem, houd vast en strek je nog eens uit. Adem helemaal uit en ontspan op de rug.

Deze meditatie heeft niet meer tijd nodig dan 8 minuten.

onderwezen 2 november 1978, vertaald uit survival kit

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras