KY Meditaties voor de grauwe periode van de planeet

Wij leven in een belangrijke overgangsperiode. Nu we overgaan van het tijdperk van de Vissen naar het tijdperk van de Waterman zal de hele planeet veranderen door het ontstaan van nieuwe niveaus van geestelijke gevoeligheid.

Deze overgang zal afgerond zijn in het jaar 2011. Voor het zo ver is, zullen vele mensen de veranderingen slechts met moeite of in het geheel niet kunnen verwerken. Dit zal leiden tot een massale geestelijke onevenwichtigheid, die gepaard zal gaan met een enorme bevolkingstoename en drastische veranderingen in het klimaat.

Er bestaan technieken om deze periode van natuurkundige en geestelijke veranderingen ongeschonden door te komen. In dit artikel worden vijf meditaties beschreven, die, indien men ze regelmatig beoefent, de beoefenaar in staat stelt om zich niet te laten beïnvloeden door de aanwassende golf van geestelijke depressie en van ontaard gedrag. De Siri Singh Sahib vergeleek de komende periode met die, voorafgaande aan de val van Rome en de vernietiging van Atlantis.

Yogi Bhajan, 9 september 1975

Doe een meditatie elke dag voor 40 dagen

KY Meditatie om snel van geest te worden

KY Meditatie voor sterke zenuwen

KY Meditatie om te doen als niets anders werkt

KY Meditatie om je knus en tevreden te voelen

KY Meditatie om het ouder worden te voorkomen (*)

(*) bijgewerkt 6 oktober 2008

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras