KY meditatie tegen burn-out

Wat deze kriya voor je zal doen.

Deze meditatie is het beste wat je kan doen, wanneer je denkt dat je een burn-out gaat krijgen. De mudra (hand positie) van deze meditatie veroorzaakt een slapende staat van energie, zodat je of een burn-out kan voorkomen of er van kan herstellen. De houding vermindert de output van je gezaghebbende magnetische veld tot nul.


Hoe je deze kriya moet doen.
Zit in kleermakerszit met een rechte rug. Ontspan de armen naar beneden met gebogen ellebogen. Til de onderarmen op en naar binnen naar elkaar toe, totdat de handen elkaar ontmoeten ter hoogte van het hart. Raak met de duimen het kussentje onder de ringvinger aan. Ga met de rug van de handen naar elkaar toe en druk ze tegen elkaar. Druk de achterkant van de vingers van elke hand flink tegen elkaar. De bovenkant van de handen mogen wat losser tegen elkaar worden gedrukt. Houdt de armen behaaglijk en ontspannen, en de ellebogen zo los als mogelijk is.

Richt de aandacht op de punt van de neus. Adem diep in, in 8 gelijke delen. Adem geheel uit, in 8 gelijke delen. Er is geen mantra voor deze meditatie. Maar gedurende een oefening met een groep kan de leider roepen: SAA TAA NAA MAA SAA TAA NAA MAA SAA TAA NAA MAA SAA TAA NAA MAA om het ritme en de kracht van de 8-voudige inademing en uitademming aan te geven.

Beoefen deze meditatie alleen, als er genoeg tijd is, om na afloop van de mediatie nog even rustig en ontspannen te zitten. De mediatie kan veel ruimte geven.

Begin met 11 minuten te oefenen. Als je je er toe in staat voelt, kan je de meditatie uitbreiden tot 22 minuten. Later kan je hem uitbreiden tot 31 minuten.

onderwezen 22 maart 1980, bron survival kit

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras