KY meditatie voor het Goddelijke schild

Wat deze kriya voor je zal doen.

Het ligt in de fundamentele natuur van de mens om zich te ontplooien, te ontwikkelen. Angst beknot dit gebeuren en daardoor wordt je ongelukkig. Als je onbevreesd bent, zullen je potentieel zich ontplooien. Zonder de gewoonte van een regelmatige sadhana om de kracht van de kristallen aura op te bouwen, ben je overgeleverd aan de angsten. Als het magnetische veld sterk is, zullen negatieve gedachten omgevormd worden in positieve energie, wanneer ze door het schild van de aura heen komen. Deze meditatie roept de kosmos aan of God door het geluid van mededogen en stimuleert de innerlijke geluiden. Het universum wordt de moeder en jij het kind. Roep en ze zal je te hulp komen.


Hoe je deze kriya moet doen.

Zit met de rechter knie omhoog en het linkerbeen plat op de grond. De zool van de linkervoet ligt naar de rechtervoet toe en raakt hem zo aan dat de bal van de linkervoet net even voor het enkelgewricht van de rechtervoet ligt. (A1) Leun achterover op de linker arm, terwijl je de hand in een vuist hebt en de rechter elleboog rust op de rechter knie. De palm van de rechter hand plaats je zo dat de basis van de duim tegen het jukbeen aan ligt en de rest van de hand vormt een kop over het oor met de top open. (A2) Haal diep adem en begin te zingen een lange stromende Maaaaaaaaaaaaaaa. Luister naar dit geluid door de gekromde hand. Ga hier 31 minuten mee door en verander dan van kant voor een gelijk aantal minuten.

Het is het beste om rustig aan te beginnen met een totaal van 31 minuten voor beide kanten.

onderwezen 24 september 1971

vertaald uit Kundalini Mediation Manual for intermediate students

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras