KY meditatie voor toekomstige moeilijke tijden

Wat deze kriya voor je zal doen.

Deze meditatie wordt je gegeven, omdat er zware tijden in het verschiet zijn. Het is zeer effectief in het openen van de 4de, 5de en 6de lotus. Het is als een slang. De neus is de mond van de slang en de binnenkant is het lichaam van de slang. Het geheim is, dat het de verspreiding van de rode en witte bloedlichaampjes in evenwicht brengt. Dat is het moeilijkste te beheersen. Het is het gebied dat je totale gezondheid verdedigt.

Hoe je deze kriya moet doen.
Zit in kleermakerszit met een rechte rug. Met de rechter elleboog gebogen en ontspannen bij het lichaam, til je de rechter hand op, alsof je een eed aflegt. Houd de eerste twee vingers bij elkaar en recht omhoog. Vouw de andere twee vingers in de handpalm en breng de duim er omheen.

Houd de linkerhand in dezelfde mudra waarbij de twee gestrekte vingers het hartcentrum aanraken, waar je voelt dat het hart is. Over het algemeen, als je een lijn trekt tussen de tepels en een lijn loodrecht van af de neus op deze lijn, dan vind je op het kruispunt het hartcentrum of de hart lotus. Maak de gestrekte vingers zo recht mogelijk voor een beter magnetisch veld om je heen.

Adem langzaam, meditatief, en met beheersing neem je de adem mee van de neus omhoog naar het derde oog en dan omlaag naar het hartcentrum waar de vingers raken. De adem moet het gehele gebied aanraken en dat moet je voelen. Houd de ogen dicht of kijk naar de punt van de neus.

Beoefen deze meditatie 11 minuten. Aan het einde, adem je 3 keer diep in en uit. Daarna ontspan je. Om deze meditatie te perfectioneren, doe je hem elke dag voor 40 dagen.

 

onderwezen 5 november 1980, bron survival kit

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras