Het Gave Nummer

De laatste twee cijfers van het jaar waarin je bent geboren is het derde nummer. Bij voorbeeld, als je geboren bent in 1950, is het Jaar Nummer de cijfers 5 + 0. Tel alleen de laatste twee cijfers van het jaar bij elkaar op. Omdat het jaar 99 (9+9=18=1+8=9) de gave 9 heeft, is in het jaar 00 de gave gelijk aan 10. Dit nummer stelt God's Gave voor, dat je dit leven hebt gekregen. Hiermee wordt bedoeld, dat dit speciale spirituele lichaam je werd geschonken.

Let op: een getal kleiner dat 12 wordt niet opgeteld!

Het Gave Nummer is zoals het aangeeft - De gave van God aan jou. Hij heeft je dat speciale spirituele lichaam gegeven; het functioneert echt goed voor jou. Het is iets waarop je kunt vertrouwen; Het is de basis van je kracht.

Wanneer ik mensen hun numerologie probeer duidelijk te maken, stel ik vaak de volgende vraag, "Vond je het moeilijk cadeaus te ontvangen toen je jong was?". Er kwam 3 of 4 keer voor, dat mensen het moeilijk vonden hun Gave voor dit leven te ontvangen. Yogi Bhajan was erg streng tegen deze mensen, omdat ze dat cadeau, dat God ze speciaal heeft gegeven, weigerden te accepteren. Veel mensen vinden het moeilijk cadeaus te ontvangen en ze merken niet op, dat ze de kracht van dat speciale cadeau kunnen gebruiken; Ze ontberen die kracht om op terug te vallen.

Veel mensen die geen spirituele discipline volgen, gebruiken hun Gave totaal niet - zij weten niet wat ze aan het doen zijn, ze hebben hun kracht niet ter beschikking. Deze mensen gebruiken niet iets als hun kracht.

Mensen die niet spiritueel zijn, zijn zelfdestructief, dat weten we allemaal. Toen wij nog niet spiritueel waren, deden we van alles, wat destructief was. Op het moment dat we positiever naar de dingen zijn gaan kijken, dat we voelen dat er hoop is, beginnen we onze Gave te gebruiken. Wanneer we onze Gave gaan gebruiken, dan beginnen we ons positief te uiten.

Zo lang je je Gave accepteert, heb je de mogelijkheid je af te stemmen op je Ziel. Wat dat betekent is, dat je rechtstreeks naar een vredige plaats gaat, als je onder stress zit, je hebt op dat moment de mogelijkheid contact met je Ziel te maken.

Numerologie zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Uitgewerkt door Dr. Guruchander Singh Khalsa

Vertaald door Wouter Koert

(*) bijgewerkt 10 april 2009

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Numerologie KY Chakra

pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga gedichten tekeningen