Het Pad Nummer

Het Pad Nummer is het vijfde nummer. Het is je nummer van vervulling - wat je dit leven hebt te doen om je vervuld te voelen - wat je doen moet om goddelijk te zijn. Het Pad Nummer wordt ook wel Bestemmingsnummer genoemd.

De manier waarop je het Pad Nummer berekent is als volgt:
Dag + Maand + Eeuw = Pad Nummer
Bij voorbeeld als je geboortedatum 2 september 1950 is, is je Pad Nummer:
2 + 9 + 1 + 9 + 5 + 0 = 26 = 2 + 6 = 8
Je Pad Nummer is de optelling van je gehele geboortedatum.

Let op: een getal kleiner dat 12 wordt niet opgeteld!

Pad is vervulling. Je kunt in een grot gaan zitten en je ziel vinden, maar vervulling wordt gevonden als je goddelijk wordt. Wanner je dit nummer meester bent, heb je echt het gevoel dat je doet wat de bedoeling is - waarom je op deze aarde bent gekomen.

Elk van de tien Sikh Guru's was een bepaalde kwaliteit meester. (Zie de Beschrijving van de tien lichamen). Deze kwaliteiten waren een voorbeeld in hun leven. We kunnen deze kwaliteiten gebruiken als maatstaf in termen van het Pad Nummer. Deze kwaliteiten zijn het niveau van ontwikkeling die men op zijn pad kan bereiken. Dit is de wijze waarop je spirituele energie wordt overgebracht als je innerlijke vrede hebt bereikt.

Er zijn verscheidene niveaus van bewustzijn die Pad worden genoemd. Na Shakti Pad komt Sahaj Pad. In deze staat wordt je goddelijk. Als je je angst verliest wordt je goddelijk. Wanneer je je goddelijk voelt, ben je vervuld. Wanneer je meester wordt over het spirituele lichaam, dat voorgesteld wordt door het Pad Nummer zal je goddelijkheid beginnen te stralen.

Numerologie zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Uitgewerkt door Dr. Guruchander Singh Khalsa

Vertaald door Wouter Koert

(*) bijgewerkt 6 april 2006

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Numerologie KY Chakra

pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen