Het Ziele Nummer

Het eerste nummer is de geboorte dag. Dit is je Ziele Nummer. De dag van de geboorte is gelijk aan je Ziel. Bijvoorbeeld, als je geboortedag 12 september is, dan is je Ziele Nummer 3.

Let op: een getal kleiner dat 12 wordt niet opgeteld!


Dit Nummer is je speciale spirituele lichaam dat de verbinding voorstelt met je Ziel. Als je er aan werkt en deze energie meester wordt, dan zul je onder stress in staat zijn direct met je ziel te communiceren. Stress is altijd betrokken bij je Ziele lichaam.; het is één van de belangrijkste dingen om te overwinnen in je leven.


Verlatenheid is de hoofdreden van alle psychologische trauma's die je ooit hebt gehad. Het gevoel van verlatenheid is de hoogste berg, die je moet beklimmen, anders zou je Ziel niet belangrijk zijn. De Ziel is je enige vriend.


De Ziel wordt gekenmerkt door Diepe Innerlijke Vrede - je kan in jezelf naar binnen gaan en het is daar volkomen vredig. Karma is naar buiten gericht, de Ziel is naar binnen gericht. Vrede is de queeste ( heilige zoektocht) naar beide - een harmonie.


De Ziel is gewoonlijk de zwakke schakel die je afhoud van het vinden van je ware zelf.


Je Ziele Lichaam is je creatieve energie, het is de Schepper in jou. Het is het conflikt tussen het hart en het hoofd. De sleutel is te leven vanuit je hart. Laat het hart het hoofd regeren. Vergeet je hoofd niet, laat alleen het hart het regeren.

Numerologie zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Uitgewerkt door Dr. Guruchander Singh Khalsa

Vertaald door Wouter Koert

(*) bijgewerkt 6 april 2006

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Numerologie KY Chakra

pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen