Het Nummer 10

Elk nummer wordt gereduceerd tot een getal van één cijfer, behalve de nummers 10 en 11. Het Nummer 10 is het Stralende lichaam. De koninklijke moed van Guru Gobind Singh is de goddelijke uitdrukking van dit lichaam.

Personen die een nummer 10 hebben die goed functioneert, kunnen een kamer binnen komen en worden door iedereen opgemerkt. Personen die geen uitstraling hebben en geen sprankeling en er uit zien alsof de dood er over heen gegaan is - zij hebben een 10 die niet goed functioneert. De perfecte definitie van een 10 die niet goed werkt is "een ruggengraat als een banaan".

Personen met een 10 zouden lang haar moeten dragen, de boogschutter moeten beoefenen en komkommersap drinken.

Het KARMA Nummer is 10
Deze persoon zal "Alles of niets" zijn, en gewoonlijk zal hij erg "een banaan ruggengraat" zijn in zijn relaties en zakelijke overeenkomsten. Het positieve aspect van deze positie wordt uitgedrukt als uitstralend zijn in die gebieden, waarin hij betrokken is, zowel zakelijk als emotioneel. Hij zal zich voor 150% geven in zijn werk.

Het ZIELE Nummer is 10
De houding van deze persoon is die van "Ik kan het niet; ik heb er niet de energie voor; Oh God, ik kan het gewoon niet...". De wereld voor deze persoon is "niets"; Hij kan nooit iets voor elkaar krijgen. Waar een persoon op kan hopen als resultaat van een meditatie is een houding van "Ik zal het 150% geven”, wat het ook is, dat hij zal willen doen. Als hij gaat mediteren, zal hij gaan zitten en het doen met 150% energie.

Het GAVE Nummer is 10
Als je een bedrijf hebt en je iets wilt bereiken, dan vraag je iemand met als Gave Nummer een 10 om zich er mee te bemoeien en hij zal zorgen dat er iets gebeurt, sneller dan iemand anders. Hij doet zijn werk met zoveel passie dat het project zelf zal gaan stralen. Waar deze persoon zich ook op richt dat zal vanzelf gaan stralen.

Het LEVENSLOT Nummer is 10
Deze persoon wordt opgemerkt als zeer stralend en als iemand die alles met veel passie en energie doet.

Het PAD Nummer is 10
Koninklijke Moed is de perfecte definitie van wat deze persoon zal moeten realiseren in zijn leven.
In de geboortedatum 9 september 1954 zijn de Nummers: Ziele Nummer=9, Karma nummer =9, Gave nummer =9, Levenslot nummer =10 and the Pad nummer=10
Een Levenslot (Eeuw) Nummer van 10 betekent dat deze persoon vele levens aan zijn Uitstralende Lichaam heeft gewerkt. Met een Pad Nummer van 10 de sleutel is een volgende meditatie te doen als:“Gobinde Mukande Udare Apare Hariang Kariang Nirname Akame,” de mantra die Guru Gobind Singh ons heeft gegeven. Als hij op deze mantra 1000 dagen mediteert, zal dat niet alleen zorgen voor zijn Ziele Lichaam maar tevens voor zijn Pad. In 1000 dagen kan dat volledig ten goede zijn gekeerd.

Numerologie zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Uitgewerkt door Dr. Guruchander Singh Khalsa

Vertaald door Wouter Koert

(*) bijgewerkt 6 april 2006

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Numerologie KY Chakra

pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen