Het Nummer 6

De Halo is het zesde spirituele lichaam en de zesde Guru was de meester van de Halo. Zijn handelingen, zijn leven, zijn gehele doel, was ons te leren over de Halo. Guru Hargobind is het voorbeeld van Gerechtigheid.

Iemand met een 6 zal van meditatie houden. Een "Een persoon in gebed" is iemand die echt van meditatie houdt. Het zou voor iemand in 3HO gemakkelijk moeten zijn om te mediteren, dus zal iemand met een 6 van meditatie profijt hebben. Andere mensen hebben andere talenten - dat kan counseling zijn, dat kan fysieke yoga sets zijn, dat kan muziek zijn.

Het nummer 6 stelt de Halo voor, en de kracht van dit lichaam zal er van afhangen of de persoon de 6 als zijn Ziele Nummer heeft of als zijn Gave Nummer. Het hangt af van hoeveel hij aan zichzelf heeft gewerkt en het hangt af van zijn vermogen te mediteren. Het zal van de persoon afhangen - als hij niets spiritueels doet zou de 6 wel eens helemaal niet kunnen werken, dan zal de Halo zijn grootste blokkade zijn. Maar als hij 1000 dagen aan zichzelf heeft gewerkt om zijn meditatie te ontwikkelen, dan zal zijn Halo zijn grootste goed zijn.

De Halo geeft je intuïtieve begaafdheid. Het negatieve aspect van het nummer 6 is dat deze persoon helemaal niet intuïtief is en hij zal het moeilijk hebben in situaties, waarin hij zich moet concentreren.

Het KARMA Nummer is 6
Iemand die geen controle heeft over het Zesde Lichaam in de Karma positie zal niet de kracht van het woord hebben in zijn werk noch in zijn persoonlijke relaties. Hij zal iets zeggen, maar het niet waar kunnen maken, omdat hij niet de kracht van het woord heeft. Hij zal niet consequent zijn. Wat iemand kan hopen te bereiken, door deze positie meester te worden, is het vermogen consistent te zijn, door te zetten, zijn verplichtingen na te komen en zich zeer goed op één punt te kunnen concentreren.

Het ZIELE Nummer is 6
Als iemand zijn Ziele Nummer als 6 heeft, dan dient hij onder stress zijn centrum te behouden. Wat is het centrum? Dat is de Ziel, het gevoel van "zelf", het is "degene die" is. Als iemand onder stress is, dan zou zijn Halo voor hem moeten werken. Als iemand onder stress is en zijn Halo werkt niet goed, dan zal deze blokkade hem niet toestaan in contact te treden met diepere lagen van zichzelf.
Als de Halo van deze persoon niet werkt, dan zal de informatie die hij moet interpreteren tegenstrijdig zijn; Hij zal altijd in een staat van verwarring zijn over wat er plaats vindt. Als hij een meditatie 1000 dagen doet zal dit hem het vermogen geven vol vertrouwen te zijn en dat hij er zeker van kan zijn dat hij precies weet wat er plaats vindt.

Het GAVE Nummer is 6
Deze persoon is totaal gericht op alles waarmee hij bezig is.

Het LEVENSLOT Nummer is 6
Het nummer 6 is "Persoon in Gebed". Het is de Halo. Ik heb een 6 als mijn Levenslot Nummer en om een of andere reden heeft mijn Halo altijd gewerkt. Ik hield altijd van mediteren. Ik gebruikte de 5 en de 6 als mijn talenten om aan de andere lichamen te werken. Met andere woorden, meditatie scheen de meest natuurlijke weg voor mij te zijn om door mijn Karma, Ziele en Pad te werken.
Andere mensen zullen iemand met een Levenslot Nummer als 6 zien als iemand die zeer gericht is en zeer meditatief.

Het PAD Nummer is 6
Het negatieve aspect van deze positie is dat een persoon niet een "Persoon in Gebed" wil zijn; hij wil het niet eens in overweging nemen. Mensen houden over het algemeen geen rekening met hun Pad tot zij hun Ziel hebben gevonden.
De goddelijke expressie van deze persoon als mens is een kanaal te zijn, waarmee men een relatie heeft als tot een Persoon in gebed - een heilige, een vertegenwoordiger van God - zeer in gebed, zeer meditatief, zeer geconcentreerd in alles wat hij doet.
Stel je bijvoorbeeld voor dat deze persoon een advocaat is. Men zal hem graag in totale controle zien in een rechtszaak - hij zal door niets, wat er gebeurt in de rechtszaal, van zijn stuk worden gebracht; Hij zal altijd een meditatieve en kalme houding hebben, vol zelfvertrouwen.

Numerologie zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Uitgewerkt door Dr. Guruchander Singh Khalsa

Vertaald door Wouter Koert

(*) bijgewerkt 6 april 2006

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Numerologie KY Chakra

pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen