Het Nummer 7

Het Zevende Lichaam is de Aura. Het Nummer 7 geeft de persoon het vermogen tot verheffen, wat iemand het gevoel van vrede geeft. Het is Mededogen.

Het Nummer 7 heeft geweldige kwaliteiten. Het nummer 7 zal vooraan willen staan; hij zal dit ook doen omdat hij mensen wil verheffen. Een 7 zou een zanger kunnen zijn (zingen kan mensen hun hart openen), hij kan helen met zijn stem, of hij alleen maar zou willen zingen omdat hij ervan geniet dat mensen opgetild worden. Hij zal een sterk zelfbesef hebben in alle situaties.

Het negatieve aspect van het nummer 7 is dat deze persoon zich terug zal trekken in zijn schulp - hij zal gewoon veel thuis blijven en het niet leuk vinden om uit te gaan. Hij leeft in zijn schulp; hij heeft het vermogen te groeien in zijn schulp en er niet uit te komen. Zijn huis gaat met hem mee, hij wil totaal beschermd zijn. Een 7 kan gemakkelijk aan het wankelen gebracht worden door anderen en door onbekende omgeving. Mensen met een 7 die deze blokkade oplossen zullen zich overal thuis voelen.

Het KARMA Nummer is 7
Deze persoon wordt overweldigd door alles in de buitenwereld. Hij zal een kantoor binnenkomen met een voordracht die helemaal klaar is, maar hij zal totaal niet kunnen spreken. Er komen zoveel invloeden van buiten binnen in zijn aura, dat dit zijn geest totaal verwart. Het profijt dat deze persoon kan verwachten als hij hieraan werkt is, dat hij in staat zal zijn elke situatie binnen te lopen en zich totaal vol zelfvertrouwen te voelen.; Het doet er niet toe hoeveel negativiteit er op dat moment in de omgeving aanwezig is, hij zal de situatie verheffen, omdat zijn aura zo sterk is dat de negatieve invloed niet in staat is er doorheen te komen.

Het ZIELE Nummer is 7
Als deze persoon interne informatie verwerkt heeft hij niet de mogelijkheid zichzelf te verheffen; hij kan zijn geest niet in beweging krijgen. Hij kan zijn eigen interne processen niet verheffen op een manier dat het leven er goed of opwindend uit ziet. Als hij door deze blokkade heen werkt, zal hij onmiddellijk in staat zijn, zijn eigen ziel te verheffen en zich met zijn ziel te verbinden op een manier dat zijn geest zich vloeiend kan uitdrukken. Als hij in meditatie gaat, zal hij in staat zijn gemakkelijk een kanaal te zijn voor een constante stroom van opheffende ziele energie.

Het GAVE Nummer is 7
Deze persoon is altijd in staat om een situatie op te heffen. Hij kan in wat dan ook voor situatie terecht komen en er geestdrift in brengen. Deze persoon is "De gangmaker van de party". Hij kan gemakkelijk goede energie genereren.

Het LEVENSLOT Nummer is 7
Men zal een persoon met een Levenslot van 7 als een zeer hartverwarmend, geestverheffend type persoon zien.

Het PAD Nummer is 7
Deze persoon moet leren mededogend te zijn, zoals Guru Har Rai. Hij moet leren de gehele mensheid te verheffen, altijd inspiratie te geven en er voor zorgen dat mensen hoop voelen waar geen hoop is. Deze persoon kan een situatie bekijken en alle betrokken pijn zien, en hij zal in staat zijn die ander uit die situatie te brengen. Door meditatie zal deze persoon zich in mededogen gaan invoelen.
De geboortedatum van 13 februari 1954 heeft een Pad Nummer van 7 (1+3+2+1+9+5+4=7). Om vervuld te zijn zal een persoon met deze geboortedatum zichzelf en anderen moeten verheffen. Hij moet de mensheid verheffen. Zijn positie in het leven is zo, dat hij om zich totaal goddelijk te voelen, hij moet verheffen. Dat is wat hij moet doen. Veel mensen, die een zangcarrière hebben, hebben veel 7-energie. Veel mensen, die voorop staan in Dharma hebben veel 7's. We hebben een aantal mensen, die drie of vier zevens hebben. Sat Kirpal Singh heeft drie 7’s; Premka heeft drie 7’s. Een persoon met een 7 is iemand, die voorop loopt, wiens aanwezigheid erg krachtig is. Het Nummer 7 is een zeer krachtig Nummer. Deze personen hebben een sterke aanwezigheid; Zij verliezen niet het gevoel van zelfbesef; Dat komt, omdat ze niet door invloeden van buiten van hun stuk worden gebracht. Hun aura is sterk genoeg, zodat ze niet van hun stuk worden gebracht.

Numerologie zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Uitgewerkt door Dr. Guruchander Singh Khalsa

Vertaald door Wouter Koert

(*) bijgewerkt 6 april 2006

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Numerologie KY Chakra

pinklotus advaita vrijheid meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen