KY Meditatie om spanning compleet te neutraliseren

Wat deze kriya voor je zal doen.

Dit is een uiterst ontspannende meditatie. Hij netraliseert spanning compleet en brengt je in de meest ontspannende toestand, die je je voor kunt stellen.
Door deze meditatie 40 dagen te doen, kan je je kliersysteem nieuw leven inblazen en het hormonaal evenwicht herstellen.

Hoe je deze kriya moet doen.
Zit rechtop. Vanuit een ontspannen houding buig je de ellebogen langs het lichaam en til je de onderarmen op en naar elkaar toe tot de handen elkaar ontmoeten ter hoogte van het hart.
Met de handpalmen naar boven, kruis je de rechter hand over de linker met de vingers aan eengesloten en gestrekt. Plaats de linker duim in het midden van de rechter handpalm en kruis de rechter duim over de linker.
De ogen zijn 9/10 gesloten. Als de meditatie voortgaat kunnen ze zich geheel sluiten. Adem diep in en adem compleet uit terwijl je op de mantra op volgende manier zingt, (in de verhouding Sat : Nam = 35 : 1): SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT NAMBegin met 11 minuten en bouw het op naar 31 minuten.


onderwezen 29 september 1977, bron survival kit

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras