Tien Vriendelijke herinneringen van het Goddelijke


1. STOP MET JE ZORGEN TE MAKEN:
Het leven heeft je een klap gegeven en alles wat je doet, is je zorgen zitten maken. Ben je vergeten dat Ik hier ben om al je lasten van je weg te nemen en ze voor jou te dragen? Of maakt het je blj om je, over elk klein ding dat op je pad komt, zorgen te maken.

2. ZET HET OP EEN LIJSTJE:
Er is iets dat gedaan moet worden of dat afgehandeld moet worden. Zet het op het lijstje. Nee, niet op JOUW lijstje. Zet het op MIJN te-doen-lijstje. Laat MIJ degene zijn die het probleem afhandelt. Ik kan je pas helpen, als je het probleem aan Mij overhandigt. En al is Mijn te-doen-lijst lang, Ik ben nu eenmaal ... God. Ik kan alles, wat je in Mijn handen stopt, afhandelen. In feite, als de waarheid ooit helemaal bekend was, dat Ik zoveel dingen voor je doe, wat je je nooit realiseert.

3.VERTROUW ME:
Als je Me eenmaal je lasten hebt gegeven, hou dan op met proberen ze terug te nemen. Vertrouw op Mij. Geloof echt dat Ik er voor zal zorgen, dat al je zorgen, alles wat je nodig hebt, al je problemen en probeersels tot een goed einde zullen komen. Problemen met de kinderen? Zet ze op Mijn lijst. Financiele problemen? Zet het op Mijn lijst. Problemen met je emoties? Om Mijnent wille, zet ze op Mijn lijst. Ik will graag helpen. Je hoeft er alleen maar om te vragen.

4. LAAT HET LOS:
Word niet wakker op een morgen en zeg, " Goed, ik voel me veel sterker nu, ik kan nu alles wel weer zelf oplossen". Waarom denk je, dat je je nu sterker voelt? Heel eenvoudig. Jij gaf Me je lasten en Ik zorg er voor. Ik vernieuw je kracht en bedek je met Mijn vrede. Begrijp je dan niet, dat als Ik je de problemen weer terug geef, je weer terug bent bij af. Laat ze bij Mij en vergeet ze. Laat Mij gewoon Mijn werk doen.

5. Praat met Me:
Ik will dat je veel dingen vergeet. Vergeet alles waar je gek van werd. Vergeet je zorgen en je druk makerij, omdat je weet dat Ik nu de controle heb. Maar er is een ding, waarvan Ik je bid het niet te vergeten. Alsjeblieft, vergeet niet met Me te praten - VAAK! Ik houd van JOU! Ik will graag, dat je Me binnen laat in de dingen, die in je leven gebeuren. Ik will je graag horen praten over je vrienden en familie. Bidden in eenvoudig een gesprek hebben met Mij. Ik will graag je beste vriend zijn.

6. GELOOF IN MIJ:
Ik kan vanuit hier veel dingen zien, die jij daar niet kunt zien. Geloof in Mij, dat Ik weet wat ik doe. Vertouw Me; Je zou niet willen kunnen zien wat ik allemaal zie. Ik zal doorgaan voor je te zorgen, op je te letten, en wat je nodig hebt te vervullen. Je hoeft alleen maar vertrouwen in Mij te hebben. Al heb ik een veel grotere taak dan jij, het leek er op dat jij al zoveel problemen had om je eenvoudige deel te doen - Hoe moeilijk is het om te vertrouwen.

7. DEEL:
Je werd geleerd te delen toen je nog maar twee jaar oud was. Wanneer ging je dat vergeten? Die regel is nog steeds geldig. Deel met diegenen, die minder fortuinlijk zijn dan jij. Deel je blijheid met diegenen die bemoedigd moeten worden. Deel je lach met diegenen, die al lang geen lach meer gehoord hebben. Deel je tranen met diegenen, die hebben vergeten, hoe ze moeten huilen. Deel Vertrouwen met diegenen, die dat niet meer hebben.

8. WEES GEDULDIG:
Ik heb het zo geregeld, dat je in een leven veel verschillende ervaringen kon hebben. Je groeit van kind op naar volwassenheid, je krijgt kinderen, je verandert vaak van baan, je leert verscheidene vakken, je reist naar zo veel plaatsen, je ontmoet duizenden mensen en ervaart zo veel. Hoe kan je zo ongeduldig zijn, als het Mij wat meer tijd kost dan je verwachtte, om je zaken te behartigen op Mijn te-doen-lijst? Heb vertrouwen in Mijn timng, want mijn timing is perfect. Alleen maar, omdat Ik het hele unversum heb gecreeerd... vindt iedereen dat ik maar moet opschieten, opschieten, opschieten.

9. WEES VRIENDELIJK:
Wees vriendelijk naar anderen, want Ik houd evenveel van hen als van jou. Mischien kleden ze zich niet als jij, mischien spreken ze niet als jij, of mischien leven ze niet als jij, maar Ik houd toch van julie allemaal. Probeer prettig met elkaar om te gaan, om Mijnent will. Ik heb jullie allemaal verschillend gecreeerd. Het zou zo vervelend zijn, als jullie allemaal identiek waren. Alsjeblieft, weet dat Ik van al jullie verschillen houd.

10. HOUD VAN JEZELF:
Zo veel als Ik van je houd, hoe kan je dan niet van jezelf houden? Je werd door Mij maar voor een reden gecreerd- om van te houden en liefde terug te geven. Ik ben een God van Liefde. Houd van Mij. Houd van je naasten. Maar houd ook van jezelf. Het doet pijn in Mijn hart, asl ik merk dat je boos bent op jezelf, als dingen verkeerd gaan. Je bent dierbaar voor Mij. Vergeet dat nooit.


pinklotus advaita vrijheid YIS meditaties kundalini yoga gedichten tekeningen