Disclaimer


De informatie over Kundalini Yoga Kriya's, Pranayama's, Mudra's, Meditaties, Diksha etc. is op deze site gezet, om u te helpen met het verkrijgen van een gezonder lichaam en een stillere geest en u te leiden naar het besef van gewaarzijn. Als u nieuwe oefeningen uitprobeert, naar uw eigen goeddunken en op uw eigen verantwoording, is het raadzaam constant gewaar te zijn van uw lichaam, geest en de grenzen die overschreden worden, uw gezonde verstand te gebruiken en de oefeningen aan te vullen met een gezond dieet en een gezonde manier van leven. Het beste resultaat wordt verkregen door het regelmatig volgen van een Kundalini Yoga klas onder de leiding van een Kundalini Yoga leraar en regelmatig thuis de oefeningen te doen.

Onder geen beding zijn de oefeningen en de energie overdracht een vervanging van medische verzorging. Als u van mening bent dat u lijdt aan een of ander fysiek of emotioneel probleem, zoek dan professionele medische behandeling.

(*) Bijgewerkt 13 maart 2006

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras

pinklotus advaita vrijheid YIS meditaties kundalini yoga gedichten tekeningen